Jäsenkirje 2_2020


Turussa 14.4.2020

Hei,

Sitten edellisen jäsenkirjeen maailma on kokenut Covid19-mullistuksen. Monen tehtäväkuvat ovat ehkä muuttuneet joko muihinkin kuin päiväkirurgisiin leikkauksiin tai kenties tehopotilaiden hoitoon. Meiltä vaaditaan nyt vankkaa ammattitaitoa ja sopeutumiskykyä.

Mikään edellisessä jäsenkirjeessä mainittu ei enää pidä paikkansa. Väliin jäävät niin ensi viikon IAAS:n Euroopan kongressi Madridissa kuin omakin syyskuulle suunniteltu koulutuspäivämmekin. Meillä on epäilys, että kellään ei ole mahdollisuutta lähteä kouluttautumaan syyskuussa. Siispä nyt katseet kohti vuotta 2021 ja IAAS;n maailmankongressia Belgiassa keväällä sekä yhdistyksen omaa SUOPAn kanssa järjestettävää koulutuspäivää syyskuussa. Päivämääriä kummastakaan en uskalla lähteä arvailemaan. Omat koulutuspäivät pyritään järjestämään totuttuun tapaan syyskuussa Tampereella.

Koska kokoontuminen ei ole nyt suotavaa/sallittua, jää yhdistyksen kevätkokous myös pitämättä. Toukokuun alkuun suunniteltu kevätkokous siirtyy tänä vuonna pidettäväksi yhdessä syyskokouksen kanssa. Ajankohta selvinnee loppukesästä.

Pysykää terveinä!

Aurinkoista kevättä toivotellen,

Kirsti Lehtonen
puheenjohtaja
Suomen Päiväkirurginen Yhdistys ry