Koulutuspäivät

Suomen Päiväkirurginen yhdistys järjestää koulutuspäivän vuosittain. Monta vuotta koulutukset järjestettiin Tampereen Scandic Cityssä, mutta 2018 lähtien koulutus on pidetty syyskuussa Tampereen Scandic Rosendahl’ssa. Seuraavan koulutuspäivän suunnittelu alkaa aina heti edellisen koulutuspäivän jälkeen. Aihe valitaan koulutuspäivästä saadun palautteen pohjalta. Yhden teeman ympärille koottujen luentojen avulla pyritään luomaan monipuolinen näkemys käsiteltävään aiheeseen.

• 24.-25.9.2020 Päiväkirurgian koulutuspäivä, Tampere – Scandic Rosendahl.  Alustavan ohjelman löydät kohta täältä.

Kotimaisia koulutuksia:

Kansainvälisiä koulutuksia:

• 19.-21.4.2020 3rd IAAS European Congress for Ambulatory Surgery – Madrid, Espanja
  • 28.-29.5.2020 Dagkirurgisk konferens – Stockholm, Ruotsi
  • 2021 14th IAAS International Congress for Ambulatory Surgery – Brugge, Belgia
  • 7.-10.9.2021 6th ICPAN International Conference for PeriAnesthesia Nurses – Ateena, Kreikka
  • 2022 4rd European Congress for Ambulatory Surgery – Oslo, Norja