Koulutuspäivät

Suomen Päiväkirurginen yhdistys järjestää koulutuspäivän vuosittain. Monta vuotta koulutukset järjestettiin Tampereen Scandic Cityssä, mutta 2018 lähtien koulutus on pidetty syyskuussa Tampereen Scandic Rosendahl’ssa. Seuraavan koulutuspäivän suunnittelu alkaa aina heti edellisen koulutuspäivän jälkeen. Aihe valitaan koulutuspäivästä saadun palautteen pohjalta. Yhden teeman ympärille koottujen luentojen avulla pyritään luomaan monipuolinen näkemys käsiteltävään aiheeseen.

• 23.-24.9.2021 Päiväkirurgian koulutuspäivät, Tampere – Scandic Rosendahl.  Koulutuspäiviä on mahdollisuus seurata myös etänä. Koulutuspäivien ohjelman löydät täältä. Myös ilmoittautuminen onnistuu tämän linkin kautta.

Ammatillisia koulutuksia:

• Anestesiahoitajan täydennyskoulutus – Kevät 2022 Arcada 15 op ilmoittautuminen 1.2.2021
  • Leikkaushoitotyön osaaja – syksy 2021-kevät 2022 – LAMK 15 op ilmoittautuminen 15.9.2021
  • Perioperatiivisen hoitotyön syventävät opinnot – kevät 2022 Tampereen ammattikorkeakoulu

Kotimaisia koulutuksia:

Kansainvälisiä koulutuksia: