Koulutuspäivien ilmoittautuminen on nyt avattu


Pääset ilmoittautumaan koulutuspäiville täältä.

Ohjelma

Koulutuspäivien ohjelma on rakentunut aiheista, joita on toivottu edellisillä koulutuspäivillä. Torstain aloittaa päiväkirurgisen lapsen päivä ja päättää keskustelu päiväkirurgisen potilaan hoitopolusta Suomessa. Kestäväkehitys on ajankohtainen aihe koko Suomessa.

Perjantai aloitetaan iäkkäitä ja monisairaita potilaita käsittelevällä sessiolla. Päiväkirurgiset potilaat kun ovat tänä päivänä kaikkea muuta kuin ASA 1 -potilaita. Päivät päättää osio, jossa perehdytään suu- ja leukakirurgian päiväkirurgisiin potilaisiin ja heidän joskus haasteelliseenkin kohtaamiseensa. Tämä potilasryhmä on hyvin moninainen. Potilaita on lähes vauvasta vaariin ja heistä moni on pelkopotilas.

Majoittautuminen

Koulutuspäivät järjestetään Tampereen Solo Sokos-hotelli Tornissa, josta olemme varanneet kiintiön.

  • 168 €/yö, yhden hengen Solo luokan huone (sis aamupala) tai
  • 188 €/yö, kahden hengen Solo luokan huone (sis aamupala)

Tee varaukset 29.8.2024 mennessä. Sen jälkeen kiintiö vähitellen puretaan.

Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitsethan ystävällisesti kiintiötunnuksen PAIVAKIRURGISET varausta tehdessä

Netissä varaus onnistuu Sokos-hotellien nettisivuilta www.sokoshotels.fi ja sinne suora linkki täältä – Varauskoodi netissä BPAIVAKIRURGISET

Varaus on vahvistettava luottokortilla varausvaiheessa tai maksettava etukäteen. Huomioithan ystävällisesti, että luottokorttitietoja ei saa lähettää sähköpostitse. Varauksen viimeinen kuluton peruutuspäivä on 7 vrk ennen saapumispäivää.  

Nähdään Tampereella syyskuussa!