Ilmoittautumislinkki on auki!


Vuoden 2023 Päiväkirurgisten koulutuspäivien ohjelma on valmis, joten ohjelma voidaan julkaista. Koulutuspäivien teema voisi olla vaikka turvallinen päiväkirurginen leikkaus. Päivät alkavat potilaan preoperativista tutkimista ja potilaan tilan optimointia käsittelevillä luennoilla. Ohjelma jatkuu intraoperatiivisen turvallisuuden varmistamisella. Perjantai alkaa kommunikaatioon ja kohtaamiseen pureutumisella. Mietitään myös keinoja, miten tunnistaa ongelmakivun PÄIKI-potilas. Mitä sitten, jos vahinko tapahtuu? Tule kuulemaan ja keskustelemaan kaikesta tästä. Varaa siis kalenteristasi jo päivät ja kerro koulutuspäivistä myös työpaikalla. Pääset katsomaan ohjelman tästä.

Vuoden 2023 Päiväkirurgiset koulutuspäivät 21.-22.9.2023 Tampere-talossa

Edellisten koulutuspäivien palautteessa on aina välillä esitetty toive, että päivät järjestettäisiin välillä taas Tampereen keskustassa. Nyt toive on kuultu. Vuoden 2023 koulutuspäivät järjestetään Tampere-talossa, joka sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa. Sinne on myös helppo saapua omalla autolla, sillä pysäköintitalo on aivan kävelymatkan päässä.

Viereisestä Courtyard by Marriott -hotellista olemme saaneet edullisen kiintiön osallistujien käyttöön. Hotelli sijaitsee aivan Tampere-talon kupeessa.

Avatessasi ilmoittautumislinkin varaudu kirjaamaan tiedot verkkolaskutusta varten (organisaation verkkolaskuosoite, Y- tai VAT-tunnus sekä mahdollinen viite esim. kustannuspaikka) tai postiosoite paperilaskua varten. Näin ilmoittautuminen etenee sujuvasti.

Voit ilmoittautua tämän linkin kautta:

Ilmoittautuminen

Et saa erillistä sähköpostia ilmoittautumisen onnistumisesta. Ilmoittautumisen onnistuessa ruudulle ilmestyy: